Een weekendje naar Disneyland!

Alle kinderen dromen van een vakantie naar Disneyland Parijs. Zei ik ‘alle’? Oké, bijna alle kinderen. Er zijn er ook die liever naar Chicago gaan. Een tijd geleden circuleerde een filmpje op het internet waarin ouders hun kinderen wilden verrassen door hen te vertellen dat ze naar Disneyland gingen. Tot hun grote verbazing waren de kinderen enorm teleurgesteld. Ze wilden namelijk liever naar Chicago op vakantie. Het filmpje groeide in korte tijd uit tot een ware internethit, maar is ondertussen verwijderd door de ouders. Waarschijnlijk door de vele commentaar die er op het filmpje kwam.

In Disneyland valt nochtans veel te beleven. Niet alleen zijn er de vele attracties, maar er is ook de stoet die ‘s avonds door de straten trekt en de bekende tekenfilmfiguren die je de hele dag door kunt tegenkomen. Neem nu bijvoorbeeld de fantastische Woody en Buzz van Toy Story. In deze film blijkt het speelgoed van Andy een eigen leven te leiden vanaf Andy uit het zicht is. Dat mag hij uiteraard niet ontdekken. Als je in Disneyland één van de figuren uit Toy Story tegenkomt en je roept ‘Andy komt eraan!’ laten ze zich vallen alsof ze echt speelgoed zijn.

Disney Toy Story Andy komt eraan

Deze en nog vele andere avonturen vallen er dus te beleven in Disneyland. Je kan een weekendje Disneyland boeken op hun website. En nu maar hopen dat je kinderen niet liever naar Chicago gaan…

Geef een reactie