De leukste raamstickers voor elk raam!

Ramen dienen niet enkel om het licht door te laten of je bezig te houden tijdens de grote lentekuis. Dankzij raamstickers kan je elk raam een leuke decoratie meegeven. Ze zijn van beide kanten zichtbaar en zorgen voor wat belevenis in huis. Je vindt voor elke kamer wel een raamsticker, ze zijn er voor kinderkamers, keukens, woonkamers en badkamers. Heb je een glazen tafel of wand in huis? Ook dan kan je ze gebruiken!

Kinderkamer Raamstickers

Wil je de kinderkamer enigszins opfleuren met leuke figuurtjes van dieren? Dan zijn stickers op het raam altijd een leuke oplossing. Ze zijn in groot aanbod verkrijgbaar, vooral bij Nouvelles Images. Zo zijn er stickers met piraten, dino’s, marsmannetjes en giraffen. Je kan zelf kiezen waar je ze exact op het raam plaatst en zo een eigen creatie maken. Zeer handig als de ruimte verschillende ramen heeft, dan kan je ze verspreiden over de hele kamer. Kinderen zijn er helemaal gek op. Als het zonlicht door het raam schijnt, wordt duidelijk hoe mooi deze raamdecoratie is.

raamstickers kinderkamer

Decoratieve raamstickers

Maar ook voor volwassenen zijn er raamstickers beschikbaar. Had je graag een reeks kruiden op het aanrecht van je keuken gezet, maar heb je er geen plaats voor? Dankzij de kruidenstickers en andere bloemen en planten kan je toch alvast het gevoel scheppen. Ze lijken net echt, maar hebben geen water nodig. Gasten zullen denken dat je echt veel planten staan hebt. Zo is een sticker van rode tulpen, olijfboompjes, vissen of varens ook altijd leuk om op te hangen en naar te kijken. De stickers zijn erg gemakkelijk te plaatsen en geven aan elke zijde van het glas een mooi resultaat af. Je kan ze online kopen bij verschillende webshops zoals Acaza en Decoraza.

raamsticker bloemen en planten

Geef een reactie