Umbra: Zoveel cadeautjes, zoveel keuze

Design maar toch functioneel. Velen proberen het, maar Umbra slaagt er in. Al meer dan 30 jaar zorgen ze voor leuke producten die zich zeer goed lenen om als cadeau te geven of te krijgen. Ze hebben enkele erg leuke woonaccessoires die bij iedereen terechtkunnen in het interieur. Zowel voor de keuken, de badkamer als de woon- of slaapkamer heeft Umbra unieke producten. Een mooi uitzicht en een goed gebruiksgemak. Enkele leuke cadeauideetjes van Umbra:

Umbra Gridart: Een Instagram-stijl fotokader

Dankzij Instagram zijn alle foto’s nu vierkant geworden met een speciale filter erover. Om deze trend ook in je kamer door te trekken is er nu de Umbra Gridart. Deze kader biedt plaats voor 16 foto’s van formaat 10,2 x 10,2cm. Zo maak je een leuke compositie. Leuk is het bijvoorbeeld om dit aan je reispartner cadeau te doen en hem te vullen met foto’s van jullie reis met verschillende bijeen passende filters. Een ander idee is een Umbra Hangit. Dat is een houten frame waar draden tussenhangen waar je met een knijpertje verschillende foto’s kan hangen. Die kan je horizontaal en verticaal aan de muur bevestigen. Net zoals jij het wil. Of diegene die het als cadeau krijgt natuurlijk.

 

Umbra Conceal: Je ziet hem niet, maar hij is er wel

Umbra ConcealDoe je vrienden een beetje magie cadeau door hun boeken aan de muur te laten zweven. Dankzij de Umbra Conceal hoef je daar zelfs geen toverstaf voor uit te halen. Het ingenieuze systeem zorgt ervoor dat het boekenrek zelf helemaal niet te zien is. Ze zijn te krijgen in een grote en een kleine vorm. Doordat de onderste boekenflap wordt vastgehouden door een klein haakje creĆ«er je een leuk effect aan de muur waarvan de mond van je gasten zeker zal openvallen. Leuk is ook om verschillende Umbra Conceal’s te combineren en zo een volledige boekenmuur te maken. Misschien wel leuk om je Harry Potter-boeken op te plaatsen. Hocus Pocus!

Umbra Buddy: Jouw vriend in huis

Bij Umbra hebben ze zelfs een heel eigen figuurtje dat steeds terugkomt in hun producten. Het is de Umbra Buddy. Een zwart mannetje die nu ook overal ter wereld opduikt dankzij het Pinterest bord dat de mensen bij Umbra bijhouden. Hij drinkt graag pintjes, het schijnt…

Geef een reactie