Toffe keukenspullen als geschenk

Voor veel mensen is koken iets wat ze liefst tot het minimum beperken, voor anderen is uren in de keuken spenderen een favoriete activiteit. De een houdt het bij een omelet of een opwarmmaaltijd, de ander bij een uitgebreid quinoagerecht en een homemade cupcake als dessert. Beide types mensen hebben echter iets gemeen: met een leuk keukenaccessoire vinden ze het koken (nog) leuker. Ontdek onze cadeautips!

Met dit schattige product wordt helften groenten of fruit bewaren een eitje. Dit ruimtemannetje houdt die halve citroen van gisteren langer vers onder zijn helm. Zo zullen er niet langer ongewenste bruine stukken fruit rondslingeren in je koelkast. Dit handig ventje is een ideaal als je op zoek bent naar een klein geschenk.

Astro mars red

Intelligente wezens komen niet enkel van Mars, soms komen ze ook eens uit het verleden aangestormd. Arthur heeft de ronde tafel even verlaten zodat hij jouw eitje warm kan houden. Hef zijn helm gewoon op om dat heerlijke zachtgekookte ei te verorberen. Wedden dat de kids nu plots wel een ei voor ontbijt zullen willen?

Eierdopje ridder

Een la vol keukengerei kan er al gauw rommelig uitzien. Wanneer je dan op zoek moet naar die pollepel kan de frustratie al gauw hoog oplopen. Say no more! Met deze slingerende aapjes geef je je keukenspullen een leuke plaats boven het fornuis. Zo zijn ze direct binnen bereik en geef je een speelse touch aan het kookvertrek.

Slingerende Aapjes Monkey Business

Geef een reactie