Een cadeaubon bij Acaza en Decoraza

Eén cadeaubon, twee winkels: win-win situatie. Steeds meer mensen verkopen de slechte cadeau ‘s die ze krijgen van anderen al de dag nadien weer op het internet. Je kan natuurlijk ook niet van iedereen weten welk cadeau ze op welk moment nodig gaan hebben. En soms, geef toe, interesseert je dat ook gewoon niet. Een leuk idee is dan natuurlijk een bedrag naar keuze dat iemand kan uitgeven in een bepaalde winkel. Dan verbreed je toch al in een grote mate het veld waarin het geschenk zich kan bevinden.

Een leuke cadeaubon

De vraag is dan natuurlijk in welke winkel je die moet gaan kopen. Voor sportieve mensen is dat vaak al een uitgemaakte zaak, maar niet iedereen is sportief. Jonge mensen krijgen graag dingen die handig zijn en waar ze sowieso al naar op zoek waren. Meestal zijn dat woonaccessoires of zaken om hun interieur mee aan te kleden. Daarvoor bestaat nu de best geschikte cadeaubon: Eén voor Acaza en Decoraza, twee winkels in respectievelijk (muur)decoratie en design-artikelen. Je vindt in deze winkels alles terug om een huis leuk in te kleden. Een topcadeau voor jonge koppels die uit huis gaan wonen dus.

Een milieuvriendelijke cadeaubon

Het is natuurlijk vaak een verspilling van papier om mensen een papiertje af te geven met een bedrag dat ze kunnen uitgeven in een bepaalde winkel. Zeker als je weet hoeveel van die papiertjes jaarlijks worden doorgegeven. Niet zo bij een cadeaubon van Acaza of Decoraza. Die worden verstuurd per mail en kan je laten personaliseren met een persoonlijke boodschap van jou aan de gelukkige.

Geef een reactie